Παραφινέλαιο 1Lt

Παραφινέλαιο 1Lt
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Παραφινέλαιο για χρήση στη φυσικοθεραπεία & μασάζ και ως συστατικό σε φάρμακα, καλλυντικά και τρόφιμα, σε συσκευασία ενός λίτρου.

7,50 € (με Φ.Π.Α.). 6,05 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
με ΦΠΑ
check Άμεση παραλαβή

Το παραφινέλαιο χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην βιομηχανία καλλυντικών. Είναι γνωστό για τις μαλακτικές του ιδιότητες και δημιουργεί μία λιπιδική στοιβάδα στο εξωτερικό της επιδερμίδας προστατεύοντας το δέρμα από τους ερεθισμούς.

Το παραφινέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε προϊόντα βάσης για τη παρασκευή ενυδατικών κρεμών, lip balms, massage oils, λαδιών μαυρίσματος, body lotions κ.ο.κ. Χρησιμοποιείται εκτεταμένα σε Spa ως θεραπεία (paraffin treatment) είτε αυτούσιο είτε σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια, για την ανακούφιση από χρόνιους πόνους αρθρώσεων αλλά και για το "μαλάκωμα" της επιδερμίδας και την απομάκρυνση του μακιγιάζ.

Κατάλληλο για χρήση σε φάρμακα, καλλυντικά και τρόφιμα.

Σε συσκευασία του ενός λίτρου.

Hamed
514496
1.20 kg