Παραφινέλαιο 1Lt

4,99€ (με ΦΠΑ)
4,99€ (με ΦΠΑ)
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή

Παραφινέλαιο για χρήση στη φυσικοθεραπεία & μασάζ και ως συστατικό σε φάρμακα, καλλυντικά και τρόφιμα, σε συσκευασία ενός λίτρου.

κωδικός: 514496
Περιγραφή
Περιγραφή

Το παραφινέλαιο χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην βιομηχανία καλλυντικών. Είναι γνωστό για τις μαλακτικές του ιδιότητες και δημιουργεί μία λιπιδική στοιβάδα στο εξωτερικό της επιδερμίδας προστατεύοντας το δέρμα από τους ερεθισμούς.

Το παραφινέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε προϊόντα βάσης για τη παρασκευή ενυδατικών κρεμών, lip balms, massage oils, λαδιών μαυρίσματος, body lotions κ.ο.κ. Χρησιμοποιείται εκτεταμένα σε Spa ως θεραπεία (paraffin treatment) είτε αυτούσιο είτε σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια, για την ανακούφιση από χρόνιους πόνους αρθρώσεων αλλά και για το "μαλάκωμα" της επιδερμίδας και την απομάκρυνση του μακιγιάζ.

Κατάλληλο για χρήση σε φάρμακα, καλλυντικά και τρόφιμα.

Σε συσκευασία του ενός λίτρου.

Αξιολογήσεις
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικες για αυτό το προϊόν.

Γράψε μια αξιολόγηση

Παραφινέλαιο 1Lt

Παραφινέλαιο 1Lt

Παραφινέλαιο για χρήση στη φυσικοθεραπεία & μασάζ και ως συστατικό σε φάρμακα, καλλυντικά και τρόφιμα, σε συσκευασία ενός λίτρου.

* Υποχρεωτικά πεδία

Αποστολές σε όλο τον κόσμο

Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα αποστολής είναι σχεδόν μηδενικά σε όλο τον κόσμο.

Στην υπηρεσία της υγείας απο το 1980

37 χρόνια τώρα, βρισκόμαστε δυναμικά στον χώρο της υγείας, με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

14 ημέρες επιστροφή χρημάτων 

Μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα εντός 14 ημερών προς αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.